Hotel Parking

Veel gestelde vragen

Vraag: Wat is Valet Parking en hoe gaat het in zijn werk?

Antwoord: U arriveert per auto direct vóór de entree van het hotel, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over tijdverlies en parkeerproblemen. Wij nemen u de parkeerproblemen en hoge kosten uit handen, die u normaal gesproken heeft in de stad. Uw auto wordt op ons eigen beveiligd terrein of in onze parkeergarage geparkeerd.

Vraag: Waarom is Valet Parking van HOTELPARKING geschikt voor mij?

Antwoord: U hoeft niet meer te zoeken naar een parkeerplaats. Met deze parkeerservice bieden wij u kwaliteitsservice en nemen wij u een hoop ergernis en vooral hoge kosten uit handen. Hieronder een rekenvoorbeeld hoeveel geld u kan besparen via HOTELPARKING:

3 dagen uw auto in Amsterdam parkeren: € 165,00
3 dagen uw auto via HOTELPARKING parkeren: € 70,00

Dit levert u een besparing op van: € 95,00

Vraag: Biedt HOTELPARKING nog andere diensten aan naast Valet Parking?

Antwoord: Wij kunnen u meerdere diensten aanbieden, zoals een pendeldienst, maar ook schoonmaak binnen- en buitenkant, kleine reparaties, ruitservice, bandenservice en eventueel vervangend vervoer.

Vraag: Wanneer zijn jullie te bereiken?

Antwoord: Onze openingstijden zijn van 07:00-22:00 uur 7 dagen in de week het gehele jaar door. In geval van spoed kunt u gebruik maken van het speciale nummer vermeld op het innameformulier.

Vraag: Hoe snel kunnen jullie de auto brengen nadat we jullie gebeld hebben?

Antwoord: Wij streven ernaar om binnen een uur op de door u aangegeven locatie te zijn. Dit lukt ons in meer dan 95% van de gevallen. Hou er rekening mee dat als u al bij het hotel bent en wij nog niet, u voor een uur aan parkeergeld in de parkeermeter gooit.

Vraag: Stel ik heb tussentijds mijn wagen nodig of moet er iets uithalen. Hoe werkt het dan?

Antwoord: Tijdens openingstijden (07:00 tot 22:00) kunt u ons bellen en brengen wij de auto naar de door u aangeven locatie. Hier wordt een extra bedrag van € 10,00 voor in rekening gebracht. Mocht het mogelijk zijn en op de route dan kunnen wij vergeten zaken ook naar de locatie brengen als service. Buiten openingstijden wordt € 50,00 in rekening gebracht.