Hotel Parking

Hoe werkt het

U of het hotel belt of reserveert wanneer en waar uw auto opgehaald moet worden. Wij kunnen uw auto bij alle Amsterdamse hotels die in het centrum liggen ophalen.
Onze openingstijden zijn van 07:00 tot 22:00 uur 7 dagen in de week.

Bij het ophalen wordt een innameformulier ingevuld. Dit doen wij om voor beide partijen de verantwoordelijkheden en afspraken vast te leggen .
Op het innameformulier staan uw en onze gegevens, plek en tijd van afgifte, eventuele beschadigingen aan de auto, tijdstip van terugbrengen en overige diensten als wassen van de auto. Eventueel worden er bij inname foto’s gemaakt van de staat waarin de auto is ingenomen.

Vervolgens wordt uw auto naar een eigen beveiligd terrein gebracht.

Uw auto wordt weer teruggebracht op de afgesproken datum, tijdstip en locatie. Na controle van de auto kunt u betalen.

Indien u uw auto eerder terug wilt dan op afgesproken datum, tijdstip en/of locatie worden er extra kosten in rekening gebracht. Uw auto langer laten staan op ons terrein is geen probleem en kan tegen dagprijs.

Personeel
Onze mensen zijn ervaren chauffeurs, geselecteerd op verantwoordelijkheidsgevoel en opgeleid om met alle soorten auto’s te rijden. Zij zijn herkenbaar aan de bedrijfskleding en kunnen zich legitimeren als een medewerker van HOTELPARKING.

Verzekering
De opdrachtgever is te allen tijde verantwoordelijk voor het afsluiten van een WA, conform de Wet Aansprakelijkheidsverzekering Motorrijtuigen (WAM) gestelde eisen. De opdrachtgever is verplicht deze verzekering tijdens de hele duur van de overeenkomst in stand te houden. De bovenstaande verzekering is van toepassing op elke reservering, waarbij u gebruik maakt van de diensten van HOTELPARKING.

HOTELPARKING is verzekerd voor:
Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering € 2.500.000
Motorrijtuigenverzekering
-personen € 5.600.000
-materiaal € 2.500.000
Opstalgoederen
-brand € 500.000
-diefstal € 900.000

Overige diensten
Tijdens het parkeren is het mogelijk dat uw auto tegen meerkosten van binnen en buiten wordt schoongemaakt. Er kunnen ook kleine reparaties worden uitgevoerd zoals, ruitservice, bandenservice, eventueel vervangend vervoer of gebruik maken van een pendeldienst.